Volgo en Ventura samen verder als Ventura Bedrijfsadviseurs

Na een periode van intensieve samenwerking onder eigen naam hebben wij besloten om onze bedrijfsadviespraktijken officieel samen te voegen. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen en we zijn er trots op dat we per heden verder gaan onder de naam Ventura Bedrijfsadviseurs!

Wij hebben de afgelopen jaren onze kennis en ervaring op het gebied van financieel en fiscaal management, moderne technologie en organisatieontwikkeling ingezet om organisaties beter en slimmer te laten werken.

De adviseurs van Ventura zijn Robert Mulder en Rick Feringa. Robert heeft als interim- en projectmanager veel ervaring met algemeen en financieel management, bedrijfsovernames en -fusies en fiscale vraagstukken. Rick heeft expertise in projecten op het snijvlak van financiën, ICT en bedrijfsvoering. Daarnaast begeleidt hij (startende) ondernemers bij bedrijfsvraagstukken en (crowdfunding-) financiering.

Met de bundeling van onze kennis en ervaring kunnen we de dienstverlening richting klanten verder professionaliseren en hen ook ‘breder’ begeleiden. Door deze fusie ontstaat een volwassen en zelfstandig opererend adviesbureau dat klaar is voor de toekomst.

Meer informatie over ons en onze projecten kunt u vinden op www.ventura-advies.nl. Als u ons persoonlijk wilt spreken nodigen we u graag uit op ons kantoor aan het Helperpark 302 in Groningen. Uiteraard komen we ook graag naar u toe!

Geschreven door Rick op 25 June 2018

Deel op Twitter Deel op LinkedIn