Online bedrijfswaardering

Volgo is partner van Equidam, online waarderingssoftware.

Als je als (startende) ondernemer geld wilt ophalen, dan is één van de mogelijkheden om investeerders een aandeel in je bedrijf aan te bieden. Voor zowel investeerders (al dan niet via crowdfunding) als de ondernemer is dan de vraag hoeveel je bedrijf waard is. Zeker als je pas bent begonnen als ondernemer is dit lastig te bepalen.

Analyses door financieel experts zijn vaak te duur voor startende mkb’ers. Daarom baseren veel ondernemers die aandelen uitgeven via crowdfunding, hun doelbedrag op ‘buikgevoel’. Het gevolg kan een te hoge of te lage waardering zijn, waardoor investeerders afhaken of je uiteindelijk je aandelen te goedkoop van de hand doet.

Volgo is partner van Equidam, online waarderingssoftware. Deze software stelt, na het invoeren van de belangrijkste cijfers en feiten rond een onderneming, de waarde van het bedrijf vast. De resultaten worden gepresenteerd in een helder en vooral objectief rapport.

Onze nieuwe service doet recht aan zowel investeerders als ondernemers doordat de bediscussieerbare pijlers autonoom worden vastgesteld. Hierdoor wordt de besluitvorming verbeterd en versneld. En dat tegen een fractie van de kosten van ‘traditionele’ bedrijfswaarderingen.

De Equidam waarderingssoftware combineert financiële theorie, benchmarks en business cases, waarbij zowel financiële als kwalitatieve data worden geanalyseerd en gecombineerd. De methode voorziet in het eenvoudige gebruik van de vijf meest geaccepteerde waarderingsmethoden. Dit maakt Equidam het meest vooruitstrevende en geavanceerde online waarderingsproces van dit moment.

Door het beantwoorden van onderstaande 10 vragen krijg je een eerste indruk van de mogelijkheden van het pakket en de waarde van je bedrijf:

Wil je meer weten over de Equidam waarderingsmethode of hoe we je hiermee kunnen helpen, neem dan contact op met Rick.

Wil je gelijk aan de slag met de software, dan hebben we een leuk cadeautje voor je! Als je gebruik maakt van deze link, dan geldt voor jou de speciale korting van 10% en betaal je geen € 27,50 maar slechts € 24,75 per maand en je kunt maandelijks opzeggen.

Ontdek de waarde van je bedrijf

 

Geschreven door Rick op 25 September 2015

Deel op Twitter Deel op LinkedIn