Crowdfunding advies en begeleiding

Hoe realiseer jij je project zonder afhankelijk te zijn van een bank of subsidies? Dankzij laagdrempelige internettechniek en de kracht van social media, maakt crowdfunding op een vernieuwende en originele manier financiering mogelijk. Door publiek, fans of klanten in korte tijd een project of bedrijf te laten financieren, ontstaat een betrokken en loyale aanhang die niet alleen voor geld zorgt, maar ook belangrijk is bij marketing, productontwikkeling en verkoop.

In een aantal stappen naar een sterke crowdfunding campagne

Om een succesvolle crowdfunding campagne op te zetten én uit te voeren hebben wij op basis van onze ervaring met vele projecten een uniek stappenplan gemaakt. Naast het bepalen van je crowdfunding strategie helpen we je met de praktische inrichting en uitvoering van de campagne. Volgo is géén crowdfundingplatform, maar een onafhankelijk adviseur.

Een aantal partijen gingen je voor, lees hieronder hun verhaal

  • Het Pauperparadijs

    Regisseur Tom de Ket heeft samen met schrijfster Suzanna Jansen haar bestseller Het Pauperparadijs bewerkt tot een grootschalige theatervoorstelling. De productie van het theaterspektakel Het Pauperparadijs is onder andere mogelijk gemaakt door crowdfunding. Volgo is door de producenten gevraagd om deze campagne te begeleiden.

    Bekijk case

  • Indoor Soccer Centre

    De Groninger ondernemers en sportfanaten Erwin Bloeming en Eisse-Reint Dallinga hebben de realisatie van het Indoor Soccer Centre in de stad Groningen deels gefinanceerd door crowdfunding. Wij hebben de onderneming geholpen bij de voorbereiding van de campagne.

    Bekijk case

Waarmee kunnen we jou helpen?

Is jouw project geschikt voor crowdfunding? Neem contact met ons op