Advies en begeleiding

Professioneel advies en begeleiding van jouw crowdfunding project.

Wij helpen organisaties, die een crowdfunding campagne willen starten en behoefte hebben aan professionele ondersteuning.

Geen crowdfunding project is hetzelfde, daarom maken we vooraf afspraken op maat over de werkverdeling en onze inzet als adviseur en begeleider van het proces.

We kunnen je helpen in alle fases van het crowdfunding proces: van het bepalen van je doel, het opstellen van je verhaal en de financiële achtergrond tot de communicatiecampagne en de inzet van media.

Een van de mogelijkheden is dat je een workshop of training volgt, zodat je goed voorbereid aan je crowdfunding project kunt beginnen.

Als je al een plan hebt, kunnen we deze met je doornemen, je adviseren hoe je de crowdfunding campagne het beste kunt aanpakken en welke valkuilen er zijn. Je krijgt advies over de (on)mogelijkheden en de kosten van een aantal crowdfunding platforms, die geschikt zijn voor jouw plan.

Ook kunnen we het crowdfunding plan, inclusief financiële paragraaf, voor je opstellen en een commerciële pitch voor het platform maken. Vanaf het moment van ‘live’ gaan van je campagne op een platform totdat het einddoel is bereikt kunnen wij je helpen bij het uitvoeren van dit plan.

 

 

Vraag een gesprek aan

Wil je een afspraak maken of ons een vraag stellen, vul dan onderstaand formulier in.