Spreker

We nemen je in een inspirerende en interactieve sessie mee in de jonge wereld van crowdfunding als dé marketing strategie van nu.

De afgelopen 4 jaar hebben wij de crowdfunding wereld intensief verkend en verschillende projecten geholpen succesvol te worden. In deze jonge markt worden hebben we inmiddels een expertstatus en kunnen je alles vertellen over crowdfunding en/of crowdsourcing als dé marketing strategie van nu. Immers, met welke financierings- of marketingvorm krijg je het het voor elkaar dat:

  • Mensen massaal bereid zijn mee te denken of te helpen met jouw product of idee?
  • Mensen jou willen betalen om op jouw mailinglijst te komen?
  • Mensen jou betalen en daarbij het nieuws verspreiden over jouw project of product op social media?
  • Mensen gratis jouw marktonderzoek vragen beantwoorden?

Online crowdfunding bestaat al enige jaren en er zijn al duizenden projecten met miljarden dollars gefinancierd, maar het benutten van het enorme potentieel voor ondernemingen en projecten staat nog steeds in de kinderschoenen.

We nemen je in onze lezing op een inspirerende wijze mee in de crowdfunding successen en mislukkingen, het waarom van crowdfunding campagnes, hoe klanten en prospects samen met jou je product of dienst ontwikkelen en hoe je hiermee je business een enorme boost kan geven of goodwill kunt opbouwen.

En ja… met crowdfunding kun je ook je project, product of business financieren

Vraag een gesprek aan

Wil je een afspraak maken of ons een vraag stellen, vul dan onderstaand formulier in.