Bedrijfsadvies

We hebben succesvolle adviesprojecten uitgevoerd voor gemeenten, woningcorporaties, bedrijven en not-for-profit organisaties.

Onze ideale opdracht is organisatorisch en technisch complex, innovatief en bevat vaak een financiële component. Wij geven op authentieke wijze invulling aan advies- en projectopdrachten op de volgende kennisgebieden:

 • (administratieve) organisatie en ICT inrichting
  Een juiste administratieve organisatie en ICT-inrichting van de organisatie is essentieel voor een adequate dienstverlening. Soms vraagt dat om herschikking van interne processen en functies. Of om nieuwe informatiesystemen voor primaire of specifieke bedrijfsprocessen. Wij helpen organisaties bij de analyse op gebied van AO en ICT en selecteren en implementeren de nieuwe ICT organisatie inrichting.
 • Slimmer werken
  Slim organiseren gaat over het op een slimme en slanke manier inrichten van bedrijfsprocessen. Doelmatig werken betekent ook efficiënt en op een verantwoorde manier om gaan met bedrijfsmiddelen. Wij helpen organisaties met vraagstukken als: hoe kunnen onze processen slimmer ingericht worden? Wat betekent dat voor de vaardigheden van de medewerkers? En welke slimme inzet van ICT helpt ons daarbij?
 • Online dienstverlening
  Online dienstverlening oftewel je klanten digitaal aansluiten en ze hun eigen gegevens laten raadplegen en wijzigen. De diensten en producten die je aanbiedt via een portaal laten aanvragen, verkopen en betalen. Misschien wel naar een webwinkel? Omdat de uitbreiding van online dienstverlening veel varianten kent, kunnen wij je helpen met de verkenning en selectie.
 • Opstellen van businessplannen. Een businessplan is je houvast voor het opzetten van je onderneming of nieuw project. Door gegevens en verwachtingen op een rij te zetten, kun je goed inschatten of jouw plan haalbaar is. Ook voor het ophalen van financiering is een businessplan een must, en je kans op een succesvolle financiering is vele malen groter als dit gecheckt is door een onafhankelijke deskundige.

Voorbeelden van recent uitgevoerde adviesopdrachten:

 • Opstellen businessplan en begeleiding van een MKB bedrijf bij de overname van een toeristische activiteitencentrum
 • Efficiencyscan voor een vastgoedorganisatie
 • Adviseur bedrijfsmatiger werken voor een thuiszorgorganisatie
 • Samenstellen van een ondernemingsplan voor de exploitatie van een eredivisie voetbalclub
 • Online participatie advies en begeleiding bij woningcorporaties en gemeenten

 

 

Vraag een gesprek aan

Wil je een afspraak maken of ons een vraag stellen, vul dan onderstaand formulier in.