Over ons

Volgo is in 2013 opgericht. We werken op interimbasis voor onze klanten op het gebied van financiën, business planning, organisatieontwikkeling, marketing en ICT. In juni 2018 is Volgo samengevoegd met Ventura Bedrijfsadviseurs, zie onze berichtgeving hierover.

Wij zijn in de wereld van crowdfunding gestapt omdat we geloven dat we hét verschil kunnen maken in deze jonge markt. Met onze jarenlange ervaring in ondernemerschap en organisatieadvies bieden we expertkennis op alle onderdelen van dit nieuwe vakgebied. We verzorgen spreekbeurten, workshops en trainingen en we begeleiden klanten bij de voorbereiding en uitvoering van hun crowdfunding projecten.

Over Rick Feringa, eigenaar van Volgo

Rick heeft een bedrijfseconomische achtergrond en is jarenlang werkzaam geweest als manager en adviseur, voordat hij in 2008 zijn eerste eigen bedrijf begon. Hij heeft na zijn studie zijn sporen eerst verdiend in de accountancy. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar Exact Software, waar hij als manager en consultant werkzaam was. Als (financieel) directeur van 2 bedrijven heeft Rick daarna brede ervaring opgedaan en weet hij wat het is om vanuit die positie sturing te geven aan een organisatie. Als adviseur bij onder andere Ernst & Young is hij betrokken geweest bij een groot aantal opdrachten in de profit- en non-profit sector op het gebied van ICT, financiële vraagstukken, doorlichting en optimalisatie van de bedrijfsvoering, efficiencyvraagstukken en coaching van managers.

Rick werkt in projecten samen met zorgvuldig geselecteerde partners en vakspecialisten uit het netwerk van Volgo.

  • Rick Feringa

de redenen om voor Volgo te kiezen

  • kundig, ervaren en een groot netwerk

    Een succesvol advies- of interimproject vraagt om focus, creativiteit, kennis en is hard werken. Met onze specialistische kennis en enorme ervaring kunnen we jou bij al deze facetten helpen. Van een verhelderend advies tot de volledige begeleiding van je project. Daarbij zit samenwerken in onze genen. Voor elke vraag binnen je project kunnen we waar nodig de juiste specialist ‘invliegen’ of je bijvoorbeeld in contact brengen met investeerders.

  • kritisch en betrokken

    We gaan voor kwaliteit. Dat betekent dat we kritisch en realistisch zijn en blijven in de beoordeling van je project. We blijven hierbij niet aan de zijlijn staan, maar kunnen je verrassen met onverwachte inzichten en we kunnen waar gewenst bijspringen in je bedrijf. Je kunt ons inschakelen als ‘tijdelijke en ontzettend ervaren medewerker’, die samen met jou je (business)plannen samenstelt of aanpast en zorg draagt voor de beste uitvoering van je project.